Mads Fisker 3

July 11, 2016

I april i år lancerede vi på Politiken Podcast dokumentarfortællingen ’Mads Fisker & Mads Fisker’.
 
Det var historien om avisens projektleder Vanessa Christophersen, der blev droppet af sin kæreste Mads Fisker kort før en fælles rejse til Bolivia. Billetten til Bolivia kunne ikke refunderes. Så i stedet fandt Vanessa på Facebook en anden og helt ukendt fyr, der også hed Mads Fisker, og inviterede ham med på rejse. Det blev til en romantisk og personlig rejsehistorie om, hvad tosomhed og kærlighedsjagtens selvbedrag går ud på.
 
Men der var også - langt ude i periferien - en tredje Mads Fisker i historien. Ham, som Vanessa endte med at fravælge, da hun søgte efter Mads Fisker på Facebook og som sidst i podcasten bliver nævnt i forbindelse med dating-appen Tinder. Efter dokumentaren var udkommet og blevet hørt af mange tusind danskere modtog vi en mail fra ham.
 
Denne dokumentar, 'Mads Fisker 3', er et portræt af den kærlighedssøgende mand, der blev valgt fra. Om ensomhed, om at flygte ind i computerverdenen og om følelsen af at være en "skumfidus" på et uoverskueligt datingmarked. Og om at finde de helt rigtige blomster til en fremmed kvinde ved navn... Vanessa.

Optagelse, redigering og mix: Hanne Budtz-Jørgensen

Historiekonsulent: Katrine Hornstrup Yde
 

00:0000:00